Cum decurge prima vizita in cadrul clinicii Sanmedica Dent

Pentru ca stim ca necunoscutul poate naste nesiguranta si chiar teama, ne dorim sa va detaliem cum decurge prima vizita in cadrul clinicii noastre.
Fie ca vorbim despre o urgenta medicala, control de rutina sau intampinati o anumita problema medicala, procedura este in principiu asemanatoare.
Incepem cu completarea fisei medicale, se poate face in receptie sau o puteti solicita sa o completati electronic inainte de programare chiar de la propriul calculator/ telefon. Va rugam sa o completati cu multa responsabilitate si sa ne informati corect asupra alergiilor, antecedentelor medicale, daca administrati in mod regulat anumite pastile.

Urmeaza discutia cu medicul stomatolog, detaliati ce anume va deranjeaza la dantura dvs si care este obiectivul, ce va doriti sa dobanditi in urma tratamentului.

Se realizeaza check-up-ul general, inclusiv fotografii tip portret si intraorale. Atentie, acestea sunt doar in scop medical si nu vor fi expuse in mediul online sau format print, decat cu acordul dvs. dupa care se intervine punctual in cazul urgentei.

In urma acestei vizite va vom face cunoscute toate afectiunile constatate, le vom alcatui intr-un plan de tratament. Vom detalia optiunile posibile, care sunt interventiile ce necesita prioritate, inclusiv ce implica din punct de vedere financiar. Suntem de parere ca pacientii nostri trebuie sa stie exact situatia lor medicala si cautam sa le expunem cea mai potrivita optiune de tratament inclusiv posibilitate de plata.

Nu realizam doar dinti, noi cream relatii de incredere cu pacientii Sanmedica Dent si oferim suport pentru un stil de viata sanatos.
Sa ai o dantura buna nu este un lux, este o normalitate, face parte din starea ta de bine generala, fizica si emotionala.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *