Fatete dentare fara slefuirea dintelui natural

Fatetarea dentara este un subiect foarte controversat, iar acest lucru se intampla din cauza faptului ca exista prea putina informare. Desi aceasta optiune exista de peste 30 de ani in Romania si aproape dublu in USA, tehnologia actuala ne permite sa imbunatatim considerabil aspectul natural.
Se stie ca natura este perfecta, insa exista situatii in care aceasa nu a fost prea generoasa cu dantura unora, sau pur si simplu ne dorim sa aratam diferit, mai aspectuos.

Daca inainte se apela la tehnica de slefuirea a dintilor pentru a se fixa fatetele dentare pe suprafata dintelui, acum exista proceduri minim invazive si non invazive prin care se intervine minimal sau chiar deloc asupra sprafetei dintelui.

Tehnica revolutionara prin care nu se intervine deloc asupra dintelui este cunoscuta sub numele no-prep, adica fara slefuire. Cu ajutorul fatetelor dentare putem corecta forma, culoarea, lungimea si chiar latimea danturii. Se poate opta pentru un singur dinte sau pentru intreaga dantura. Majoritatea pacintilor aleg sa intervina asupra danturii care este cea mai expusa atunci cand vorbesc sau zambesc, adica pe grupul frontal. Pacientii trebuie sa stie ca fatetarea dentara nu este doar o optiune estetica, ci si functionala deoarece poate restabili un echilibrul ortodontic si ocluzal.

Alegeti sa va informati din surse abilitate, direct de la medicul specialist si nu ezitati sa ne contactati pentru o simulare digitala.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *