Protetica dentara este ramura stomatologiei care se ocupa cu inlocuirea dintilor lipsa sau reabilitarea orala complexa a arcadelor dentare. Prin interventii de protetica dentara se restabileste integritatea dentara afectata de leziuni sau degradare, folosind lucrarea protetica – proteza dentara – fixa sau mobila, individualizata pacientului, fatetele dentare, coroanele dentare, incrustatiile, puntile dentare si lucrarile complexe protetice pe implanturi.

Lucrarile de protetica dentara sunt piese rigide realizate in laboratorul de tehnica dentara din cele mai bune materiale cu ajutorul carora se reface integritatea si functionalitatea danturii lipsa sau care are nevoie de imbunatatirea aspectului.

Protetica dentara nu inseamna doar estetica. Este, de asemenea, necesara o reconstructie functionala, ceea ce inseamna ca trebuie tinut seama de fonatie, masticatie si ocluzia dentara pentru a evita bruxismul.

Pentru ca lucrarile protetice pe care le realizam sa ofere pacientilor nostri intotdeauna cele mai bune rezultate, utilizam materiale de cea mai buna calitate -portelan, zirconiu si tehnica de ultima generatie – CAD CAM. Precizia pe care acest sistem o ofera ne da posibilitatea de a realiza pentru pacientii nostri dantura pe care acestia si- o doresc.

Solicita programare

  • Please enter a number from 10 to 99.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.